En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Menfi takdirde hem yürekerideki insanın hem bile panik halinde karıneriye geçmiş giren insanoğlunun yaşamaının tehlikeye atılması kabilinden bir konum kavil konusu olmaktadır.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına neden olacaktır.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları organize olarak binalmalıdır. Bapnın kusursuz çallıkışmasını temin etmek için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında bakım dokumalmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara akla yatkın halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla acil durumlarda binanızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Veriler bapların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse bile bunların bütünü manevra içinde kaydedildiği sinein gerçek hayatta aynı neticeları vermeyebilir.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle bile koskocaman binalarda olması kişilerin emanet kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı hızlıya kapanmaktadır.

Bu esnada elektrikler gitti. Dünyaı derin esrar sardı. Muhasebenin beraberinde kâin ofisten üst taraftaki mağazaya oluşturulan bir kapı var. Bu kapının anahtarı benim odamda bulunur. Bu anahtarı çökertme telefonu ışığıyla bulunmuş olduğu yerden aldım. Bapyı açarken Alp ve Esen üstıma geldi. Bapyı açıp kendimizi autarı attık. İş yeri içinde derin yaman ve ateş olması nedeniyle ciğereriye girip müdahalede bulunamadık. İş yerinde bulunmuş Yangın Kapısı olduğum sırada içeride kimlerin bulunmuş olduğundan haberim yoktu" diyerek bahisştu.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye cereyan etmek, projenize normal boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak bağırsakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page